Home Inloggen Aanmelden Meer informatie?
Het internet is het meest gebruikte medium, maar tegelijkertijd ook het meest onoverzichtelijke. Een goede start is van groot belang om het internet efficiŽnt te gebruiken. Kladblad.nl kan daar mee helpen.

Door u gratis aan te melden kunt u een persoonlijke startpagina creŽren. U bent de enige met toegang tot deze pagina tenzij u ervoor kiest om hem openbaar te maken. U kunt uw eigen (beveiligde) notieblokje gebruiken op het internet zodat u niet steeds een kladblaadje op uw bureau nodig heeft. Tenslotte kunt u een makkelijk overzicht maken met alle links die u vaak gebruikt. Een openbare pagina krijgt tevens automatisch een eigen website een makkelijke naam (uwnaam.kladblad.nl)!

Waarmee helpen we u dus?
- Met een snelle start op het internet
- Met een makkelijke te onthouden naam
- Een overzichtelijke site met al uw favoriete links
- Een handige agenda
- Een simpel kladblokje voor snelle notities
- Snelle zoekfuncties over het gehele internet

Klik hier om aan te melden zodat u direct gebruik kunt maken van een overzichtelijke start op het internet. Het opzetten van uw eigen pagina is helemaal gratis en is zo gebeurd. Omdat wij begrijpen dat u het misschien eerst in werking wilt zien, hebben wij een demo account aangemaakt. Let op! De demo account is openbaar en kan dus zo verwijderd of bewerkt worden door anderen.

Logingegevens van de demo account:
Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: demo

De openbare demo pagina is ook te bekijken: demo.kladblad.nl

Met vriendelijke groet,
Het kladblad.nl team.

Laatste openbare pagina's
- trafficanwb
- ngc
- mikelamas
- marrik
- Aoc_terra
 
Grootste openbare pagina's
- mistercrazysexycool
- amx_swat
- Marcel
- marrik
- Remy